Korištenje stranice bez promjene postavki preglednika označava pristanak za spremanje kolačića (cookies) na Vašem uređaju i na njihovu upotrebu za analitičke i sigurnosne ciljeve te radi Vaše ugodnosti prilikom korištenja stranice.

Promjenom postavki preglednika možete obrisati već spremljene kolačiće ili blokirati spremanje novih kolačića. Više informacija naći ćete u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits http://www.stock.hr/hr/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira iz 1884. godine naša paleta proizvoda povezuje nasljeđe i inovaciju pružajući izvanredan niz vodećih robnih marki alkoholnih pića.

Keglevich Dry

Keglevich Dry

Keglevich votka je stvorena 1882. godine spojem odabranih, visoko-kvalitetnih sirovina: 100% čiste pšenice i Pilsen izvorske vode, sa prirodno niskim udjelom mineralnih soli.

Proces proizvodnje je usavršen povećanjem broja ciklusa destilacije sa 3 na 6, što joj daje još čistiji i kristalniji izgled, dok su mirisne note ojačane a okus pročišćen, stvarajući votku jake arome koja je savršena za konzumaciju čista i u miksu sa drugim pićima.

Keglevich Dry je čista votka intenzivnog i oporog mirisa. Bistra i kristalna, bogatog i uravnoteženog okusa, oživljava koktele sa neusporedivom energijom: od sjajnih klasika kao što su votka-tonik, do modernijih Moscow Mule ili Cosmopolitan.

Keglevich votka također je dostupna u rasponu likera voćnih okusa.

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.