Korištenje stranice bez promjene postavki preglednika označava pristanak za spremanje kolačića (cookies) na Vašem uređaju i na njihovu upotrebu za analitičke i sigurnosne ciljeve te radi Vaše ugodnosti prilikom korištenja stranice.

Promjenom postavki preglednika možete obrisati već spremljene kolačiće ili blokirati spremanje novih kolačića. Više informacija naći ćete u Politici privatnosti Grupe Stock Spirits http://www.stock.hr/hr/privacy_cookies.aspx

Skip to main content

Uz povijest koja datira iz 1884. godine naša paleta proizvoda povezuje nasljeđe i inovaciju pružajući izvanredan niz vodećih robnih marki alkoholnih pića.

Limoncè

Limoncé Classic

Limonce je najprodavaniji limoncello u Italiji i u svijetu.

To je klasični talijanski liker stvoren prema tradicionalnoj recepturi. Komadići limunove kore pomješanih sa šećerom i alkoholom stvaraju aromatičnu tekućinu, ugodno slatku s intenzivnim okusom limuna.

Limonce je idealno poslužen hladan, kao piće nakon obroka ili u miksu. Savršeno prirodno osvježenje u bilo koje doba, dostupan kao liker i kao liker krema. Limonce je dostupan u nekoliko varijanti: klasični Limonce, Limonce krema i Limonce Amaro - gorki liker.

*Pakiranje proizvoda I dostupne veličine mogu varirati ovisno o tržištu I podložne su promjenama.